woning
verlichting
temperatuur
bediening domotica

Domotica

Op zoek naar een domotica installatie voor je woning?  MVU-Elektro is als professioneel domotica installateur de specialist voor Turnhout en omstreken.  Wij verzorgen de volledige installatie van a tot z.

 

Wij luisteren naar wat je verwachtingen zijn van een domotica installatie en kunnen je als professioneel installateur adviseren en bijstaan met raad en daad.  Nadat we alle mogelijkheden besproken hebben volgen we dit op met een gedetailleerde offerte.  Voor het beste resultaat en om jullie de beste prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden werken wij met het merk Domintell.

 

Alles start met een basismodule.  De nodige extra modules en software zorgen voor de toepassingen die jij verkiest.  Zo bouwen we een domotica systeem, speciaal op maat voor jouw woning.  Met de functies die jij verkiest.  De bediening ervan kan gebeuren door een centraal geplaatst scherm in je woning of aan de hand van je tablet of smartphone. Voor het schakelmateriaal gebruiken wij de merken Niko, Bticino, Lithoss, CJC Systems, Basalte en Vimar.

 

Lichtpunten worden beheerd voor een verlichting die zich aanpast aan de situatie.  Dit kan gaan van het scheppen van een bepaalde sfeer tot aanwezigheidssimulatie.  Automatische verlichting is een mogelijkheid die comfort verhogend werkt voor mensen met een beperkte bewegingsvrijheid.

 

Temperatuur kan geregeld worden met verschillende temperatuurzones.  Ook hier wordt rekening gehouden met afwezigheid en wordt het energieverbruik geoptimaliseerd.   Hierbij denken we ook aan het automatisch openen van raamdecoratie zoals stores.  Dit kan met een programmering volgens temperatuur, afhankelijk van de tijd of als een aanwezigheidssimulatie.

 

Het slim regelen van verlichting, verwarming en verluchting zorgt niet enkel voor een beter comfort en een hogere veiligheid.  Het zorgt ook voor een aanzienlijke energiebesparing.

 

Binnen in huis zorgt de domotica installatie indien gewenst voor de besturing van een multi room audio installatie.  En buiten regelt je domotica installatie de besproeiing van je tuin en aanplantingen.

 

Voor jouw veiligheid en die van je familieleden gebruiken we de installatie ook voor inbraakbeveiliging.   Van op afstand kunnen bewakingscamera’s bekeken worden en er zijn meldingen voor gas- en elektriciteitspannes.

 

Met een domotica van Domintell, geïnstalleerd door MVU-Elektro toveren we jouw woning om in een omgeving waar comfort, veiligheid en energiebesparing voorop staan.

Domotica in jouw woning? Dat kan, met MVU-Elektro!

Oude Beersebaan 12
2300 Turnhout
MVU_640x421px_wit
GSM : 0473 / 85 46 69
info@mvuelektro.be