mvu elektro
mvu elektro
mvu elektro

Laadpalen

MVU-Elektro is de specialist in het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s.

 

De laadpalen die wij plaatsen zijn geschikt voor elk elektrisch voertuig en voor elke elektrische installatie.  Voor particulieren en bedrijven.

 

Je auto thuis laden via een stopcontact duurt zeer lang en wordt afgeraden vanwege veiligheidsredenen.  Met een laadpaal kan je snel, veilig en voordelig je hybride of elektrische auto laden.  Een laadpaal kan binnen of buiten geplaatst worden.  In de garage of op de oprit.  Alle laadpalen zijn elegant van design.  Montage kan gebeuren op de vloer of aan de wand.

 

Indien mogelijk gebruik je de elektriciteit van de zonnepanelen op je woning voor een milieuvriendelijke laadoplossing.  Met load balancing bepaalt de laadpaal automatisch het ideale moment om je voertuig te laden en wordt er voorrang gegeven aan het elektriciteitsverbruik in je woning.  De laadsnelheid wordt steeds geoptimaliseerd.

 

Aan bedrijven, kantoren en handelszaken kunnen we laadpalen plaatsen met dubbele oplaadpunten, toegangscontrole en eventueel een betaalsysteem.  Met een App volg je de laadhistoriek en krijg je een inzicht in de laadkosten.

 

Wij werken met de producten van Easee.

 

Een laadpaal voor je wagen in 5 stappen :

 

1. Contacteer ons voor een vrijblijvend informatiegesprek.

2. Wij luisteren naar je wensen, bekijken de elektrische installatie van je woning, geven technisch advies en een prijsbewuste offerte

3. De laadpaal wordt door ons geplaatst en aangesloten

4. Wij zorgen voor de wettelijk verplichte keuring van de installatie

5. Eenvoudige bediening en opvolging via een App zorgen voor een zorgeloze laadinfrastructuur aan je woning

 

Een laadpaal voor je auto aan jouw woning of bedrijf?

Oude Beersebaan 12
2300 Turnhout
MVU_640x421px_wit
GSM : 0473 / 85 46 69
info@mvuelektro.be