laadpalen

laadpalen

MVU-Elektro is de specialist in het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s.  De laadpalen die wij plaatsen zijn geschikt voor elk elektrisch voertuig en voor elke elektrische installatie. Voor particulieren en bedrijven.  Eenvoudige bediening en opvolging via een App zorgen voor een zorgeloze laadinfrastructuur aan je woning of bedrijf.

Een laadpaal voor je wagen in 4 stappen:

We starten met een vrijblijvend informatiegesprek en offerte

De laadpaal wordt door ons geplaatst en aangesloten

Wij zorgen voor de verplichte keuring van de installatie

Eenvoudige bediening en opvolging via een App

Veilig

Je auto thuis laden via een stopcontact duurt zeer lang en wordt afgeraden vanwege veiligheidsredenen.  Met een laadpaal kan je snel, veilig en voordelig je hybride of elektrische auto laden.  Een laadpaal kan binnen of buiten geplaatst worden.  In de garage of op de oprit.  Alle laadpalen zijn elegant van design.  Montage gebeurt op de vloer of aan de wand.

Energiebesparend

Indien mogelijk gebruik je de elektriciteit van de zonnepanelen op je woning voor een milieuvriendelijke laadoplossing.  Met load balancing bepaalt de laadpaal automatisch het ideale moment om je voertuig te laden en wordt er voorrang gegeven aan het elektriciteitsverbruik in je woning.  Ook de laadsnelheid wordt steeds geoptimaliseerd.  Dit volg je op je smartphone.

Voor bedrijf en particulier

Wij plaatsen laadpalen aan particuliere woningen en aan bedrijven, kantoren en handelszaken waar we laadpalen plaatsen met dubbele oplaadpunten, toegangscontrole en eventueel een betaalsysteem.  Met een App volg je de laadhistoriek en krijg je een inzicht in de laadkosten.  Voor een optimaal resultaat werken wij met de producten van Easee.

MVU-Elektro BV

GSM : 0473 / 85 46 69

info@mvuelektro.be

Mario Van Uffel

Oude Beersebaan 12

2300 Turnhout

MVU-Elektro BV

GSM : 0473 / 85 46 69

info@mvuelektro.be

Mario Van Uffel

Oude Beersebaan 12

2300 Turnhout

bel MVU nu
Scroll naar boven